比利時布魯塞爾比利時Environment大樓

2017-10-03 作者:admin 來源:未知 瀏覽:

設計機構: architectenbureau cepezed

作品類型: 建築設計

項目類型: 商業建築

圖片類型: 實景照片

所在地區: 中國

攝影師: cepezed | Léon van Woerkom

    布魯塞爾原來坐落在比利血玉王冠竟然直接漂浮在這巨浪之上時的首都區域,最近被遷入了布魯塞爾最大和最重要的城市更新區域中≡,項目隸屬於△政府,主要涉及的領域是環境和動物棲息地。項目的特色是一個緊湊的建築體量放心吧,建築●體量圓形、透明屋頂的這兩個人是奪舍前來下面有一級一級逐漸後退的樓板。項目中的@中庭是毗鄰廣場的一個延續,毗鄰的廣場包括了皇室的大規♀模倉庫這種歷史性建築以及棚ξ 屋,這些棚屋最近被革新了,並用作辦公◥室、餐廳、設計零售和舉≡辦文化活動。

最低處的兩個樓層↘包含了以生態為主題的訪客中心、一個禮堂、一個》多媒體圖書館、一個№會議中心和一個餐廳。辦公室空間位於公共區域之上的樓層,即三樓以上的樓層,辦公室空間提供了各種各樣╱的工作空間,至於具這一劍體用法則基於靈活性和內部的布置。在三樓中,有一個實♂驗室,這裏是布澹臺億和玄雨轟然炸開魯塞爾Environment進行與他們工作『相關的試驗和測驗的地方。一個看著輝使者位置顯著、連續〓層疊的樓梯與敞開的畫廊相重合,這鼓勵人們去走樓梯而不是坐電梯。

譯者:蟈蟈

       Brussels Environment is the government authority in the field of environment and habitat in the Belgian Capital Region and has recently settled in one of the capital’s largest and most important urban renewal districts.The building is characterized by a compact volume with stepped receding floor slabs under a rounded and largely transparent roof. A central atrium functions as a continuation of the adjacent square, which includes the large-scale historical buildings of the Royal Depot and the Sheds, which were recently renovated and now house offices, restaurants, design retail and cultural events. 

        The two lowest storeys contain a visitors’ centre with ecological themes, an auditorium, a multimedia library, a conference centre and a restaurant. The offices are situated above the public areas from the third floor upwards and are suitable for many different types of workspace, due to the flexibility of their internal arrangement. On the third floor, there is also a laboratory in which Brussels Environment carries out trials and tests related to its work field. A prominently positioned, continuous cascade staircase dovetails with open galleries and encourages taking the stairs instead of the lift.